Hoppa till innehåll

Vi utforskar RPG mobilspel – Genshin Impact & Evertale

Häromdagen hittade Milito Evertale, ett mobilspel inom RPG (Role Playing Game). Det är ett spel med en story och det finns likheter med Pokémon. Spelet berättar en story medan man spelar och det är både röst och textning – på engelska. Perfekt för att lära sig bättre engelska!

Vi letade vidare samtidigt som Evertale spelas ganska flitigt. Det visar sig snabbt att RPG-spel är stort – och vi har helt missat det.. Många spel är Manga-inspirerade med lite olika fokus. Något spel är fokus på enspelar-mode (som t ex Evertale), andra spel har coop-mode (som Genshin Impact) och vissa har servrar där man kan möta andra onlinespelare (t ex Dragon Raj).

Genshin Impact verkar vara otroligt omtyckt, välgjort och ha en stark och samtidigt öppen story. Vi har precis installerat Genshin Impact på mobilen och bara intron i spelet är helt fantastisk. Spelet är från 12 år (PEGI 12), det har crossplay till PC och det finns även som stand-alone spel på PS4. Tycker man om Manga, rollspel och gaming – så verkar detta vara helt rätt! Nu ska vi utforska en ny spelgenre tillsammans – RPG spel!

Var beredd – Genshin Impact tar över 7GB av mobilens hårddisk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *